fbpx

Бутон за повикване на сервитьор

Представяме ви стойка с QR код за меню и  бутон за повикване на сервитьор. Това е  липсващата част, която свързва клиентите със сервитьорите в заведението, като улеснява максимално и двете страни. С този уникален продукт ще имате добре ориентирани сервитьори в най-натоварените моменти и ще спечелите много доволни клиенти.

Стойка за QR код с бутони за повикване

Вече нямате нужда от сервитьор за да погледнете менюто. Просто сканирайте кода и менюто ще се зареди във вашия телефон.

Готови сте да поръчате и търсите сервитьор? Спрете… това се случваше, когато нямаше Mymenu. Сега просто натиснете бутона „повикай сервитьор“.

Искате десерт харесайте от менюто без да чакате сервитьор.

Искате сметката? Не търсете сервитьор и не правете жестове с ръце. Просто натиснете бутона „сметката в брой“ или „сметката с карта“

С Mymenu всичко е бързо, лесно и удобно.

Часовник за индикация на сервтьор

Часовника за индикация на сервитьор е най-големият помощник на всеки сервитьор. Той показва, когато гостите на ресторанта имат нужда от него. Това подобрява максимално обслужването и води до много доволни клиенти и по-големи бакшиши.

Часовника спестява ценно време и доста километри всеки месец само за да попитат сервитьорите да ли сметката да е в брой или с карта.

Големия плюс от използването на часовника е, че сервитьорите винаги са ориентирани и знаят какво трябва да правят дори и в най-натовареното време в заведението.

Часовник за индикация на сервтьор