fbpx

Дигитално меню

Дигитално меню за ресторант
Какво е дигитално меню?

Дигиталното меню представлява уеб приложение, което се зарежда в телефона ви след сканиране на QR код. Приложението, което се зарежда съдържа менюто на заведението представено в удобен мобилен формат.

Дигиталното меню улеснява клиентите. С него всеки лесно може да разгледа менюто на заведението без да чака да му бъде донесено на масата. Когато клиента е готов да поръча, може да повика сервитьора с натискането на един бутон. Вече не е нужно сервитьорите постоянно да носят менюта по масите. Всеки може по всяко едно време да разглежда дигиталното меню, защото то се намира в неговият телефон.

Предимства на дигиталното меню за клиента

Дигитално меню

Обикновено меню

ЛЕСНО ЗА ЧЕТЕНЕ

СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

ВИКАШ СЕРВИТьОР

ИСКАШ СМЕТКАТА

ПРЕДПАЗВА ОТ ВИРУСИ

Предимства на дигиталното меню за заведенията

Дигитално меню за ресторант или кафене

С дигиталното меню за заведения вие можете да смените цените, текста и снимките посредством административен панел за контрол на съдържанието. Така пестите пари за печатане на нови менюта.

Можете лесно да създадете обедно меню, което да променяте всеки ден да го принтирате и да го споделяте в социалните мрежи.

При епидемична обстановка едни от най-опасните елементи в заведенията са обикновените менюта, защото минават през ръцете на стотици хора всеки ден. При тях се налага непрекъснато дезинфекциране, което ги унищожава изключително бързо. Наличието на дигитално меню в заведението увеличава над 80% живота на другите менюта дори без наличието на епидемия, защото изключително голям процент от хората предпочитат да ползват привлекателната дигитална среда.

Дигиталното меню придава на заведението модерен и иновативен стил, който привлича и улеснява клиентите.

СМЯНА НА ЦЕНИ И ТЕКСТ

СЪЗДАВАШ ОБЕДНО МЕНЮ

СПЕСТЯВАШ ПАРИ

ПОВЕЧЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ПРЕДПАЗВА ОТ ВИРУСИ

Нашите клиенти

С ДИГИТАЛНОТО МЕНЮ ПОЛУЧАВАТЕ И ПЪЛНО ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ

С дигиталното меню вие получавате пълно онлайн присъствие,  на уеб сайт с адрес restaurantname.mymenu.bg. Ако вашето заведение са казва ресторант Picаsо, то вашето меню ще има уеб сайт с адрес – picаso.mymenu.bg.

Реално освен меню получавате и нов уеб сайт, но без да плащате за домейн и скъп хостинг пакет. С всеки план, който предлагаме до края на годината вие получавате, като бонус SEO оптимизация, чрез, която ще достигнете да главни позиции в търсачките. Така лесно ще получите нови клиенти, които са гости във вашият град и търсят в Google, къде да похапнат топло обедно меню, къде да опитат вкусни торти или просто да се освежат със специални кафе коктейли.