fbpx

Робот сервитьор

Робот сервитьор

Cadebot е робот сервитьор от ново поколение. Той изпълнява перфектно тежката работа на рънър сервитьор, като сервира поръчки и транспортира мръсните съдове, чаши и бутилки до точката за измиване. Робота може да достави над 700 поръчки на ден .

Благодарение на него сервитьорите печелят ценно време, в което да са на разположение на клиентите в заведението.

Освен трудната работа робота сервитьор е забавен и учтив с клиентите. Той носи тортата на всеки рожденик, като пее „Happy Birthday To You“. Обича погалване по главата, при което показва своите емоции и изпраща сърца, ако ви е харесал.

Децата го обожават и с нетърпение го очакват на масата за да вземат поръчката. Cadebot е снабден с най-висок клас система за сигурност, която предпазва хората и други предмети от сблъсък. Ако застанете на пътя му той учтиво ще ви помоли да му направите път, ако не го направите той ще намери начин да ви заобиколи.

През месец март 2024 година роботът сервитьор Cadebot спечели престижната немска награда за дизайн - iF DESIGN
if design

CADEBOT - Рънър сервитьор №1 в света е вече в България

270° отворен достъп до таблата

Роботът сервитьор е с удобен за потребителя индустриален дизайн с 270° достъп да таблата. Това създава максимално удобство за сервиране до клиента, който сам взима своята поръчка.

Светлинен индикатор осветява таблата за вземане, а друг датчик отчита, когато поръчката е взета от таблата. След приключване на сервирането робота сам се връща в позицията за изчакване на нови поръчки

Лесно взимане на ястията от робот сервитьор
Таблите на Робот сервитьора с 270 градусов отвор
интерактивен дизайн на очите на робот сервитьор
Реалистичен интерактивен дизайн

Cadebot e притежава водеща в индустрията технология за проследяване на очите. При него ще откриете десетки експресивни анимации, които позволяват уникално и естествено взаимодействие с клиента

Реалистичен интерактивен дизайн на робот сервитьор
Взаимодействие с триизмерно осветление

Разнообразни светлинни ефекти, базирани на различни сцени и задачи, предоставящи на потребителите по-ясни индикации за състоянието

Светлинна индикация на робота сервитьор
Робот сервитьор носи по 10 кг на табла
Cadebot е силен

С иновативната си L-образна структура с отворен дизайн роботът сервитьор позволява до 10 кг товар на всяка табла или до 40 кг общ товар.

Тази характеристика позволява удобно товарене на робота при отсервиране. Големите и отрупани маси след рождени дни или други специални поводи се отсервират изключително бързо.

Лесно за товарене на посуда на Робот сервитьор
Интелигентни заобикалящи индикатори с
U-STABLE шаси

Плавно заобикаляне на препятствия и рязко спирана за десети от секундата без разливане на течности. Всичко това е възможно благодарение на специално разработеното  U-STABLE шаси с независимо окачване и амортисьори за стабилно и плавно движение.

За допълнителна сигурност роботът разполага с радарна система с 250° обхват на откриване. Сензорите в предната и задната част се грижат за постигане на гъвкавото избягване на препятствия

Интелигентни заобикалящи индикатори на робот ервитьор
21" Ultra-HD рекламен дисплей на робота сервитьор
21" Ultra-HD рекламен дисплей

Създайте собствен билборд, който се движи в ресторанта и предлага вашите нови ястия, обедно меню или десерт на деня. Може да покажете всичко, което искате на огромен 21 инчов дисплей с голяма резолюция

История на робот сервитьор

Първите стъпки към използването на робот сервитьор в обслужването на клиенти могат да бъдат проследени назад до 1974 г., когато ресторантът Spago’s в Калифорния представи първия робот сервитьор, наречен „R2D2“. Въпреки това, едва през последните години индустрията започна да възприема сериозно идеята за използване на роботизирани сервитьори поради напредъка в изкуствения интелект (AI) и роботиката.

В миналото няколко компании вече са разработили и внедрили роботизирани системи за обслужване в различни части на света. Например, Baidu, китайски мултинационален технологичен конгломерат, създаде автономен робот сервитьор на име „Елън“ за хотел Skytel в Китай. По същия начин, базираната в Сан Франциско компания за автоматизация Savioke си партнира с редица хотели, включително Hilton и Marriott, за да предостави своите роботизирани сервитьори, наречени Relay. 

Тези машини са проектирани да изпълняват задачи, като доставка на храна и напитки, което позволява на човешкия персонал да се съсредоточи върху предоставянето на по-персонализирано обслужване на клиентите.

Днес роботите могат много повече. Чрез връзката на робота сервитьор със системата на MyMenu може да поръчате и да платите сметката с карта, а робота ще достави всичко безпроблемно.
Фирма ЕЙ ПИ ЕМ 7 ЕООД е официален представител на UBTECH ROBOTICS CORP LTD за България. UBTECH е първата публична компания за хуманоидни роботи, регистрирана на фондовия пазар. Основана през март 2012 г., Ubtech Robotics Corp Ltd е световен лидер в научноизследователската и развойна дейност, производството и продажбите на изкуствен интелект и хуманоидни роботи.

Нашата фирма е ангажирана, както с продажбите на роботите така и с гаранционен и извън гаранционен сервиз. Очаквайте скоро нашия нов специализиран сайт за роботи от различни категории и функции

Вижте повече за робота сервитьор в нашият YouTube канал:

Параметри
Dimensions (WxHxD). x Length) 485mm x 1265mm x 550mm
Weight 55kg
Height 40kg
Number of trays 4pcs
Maximum load capacity/tray 10kg
Maximum screen size 25. 6cm
Front screen resolution 1920×1200
Advertiser screen 54.6cm
Advertiser screen resolution 1920×1080 (16:9)
Moving speed 0.1-1 m/s
Travel width ≥650mm
trench width ≤40mm
Distance of upward travel ≤5°
Maximal height of obstacle to cross ≤15mm
Mode of loading Adapter or charging station
Operating temperature 0-40°C (Indoor use only)
Operating humidity 10-90% (Indoor use only)
Storage temperature -20°C -60°C
Storage humidity ≤90%
Accessories 1*Speaker
Network WIFI 2. 4GHz/5G
4G

B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B14/

B18/B19/B20/B25/B26/B28/B66/B71

Bluetooth Bluetooth 5. 1
Battery capacity 25.6V 20Ah
Charging time kb. 4 hours
Operating time kb. 8 hrs
Standby time 12 hrs
Connected voltage AC100-240V
Output voltage DC29. 4V